Agenda Cultural

Coneix la nostra oferta cultural i compra les teues entrades …

L'Ajuntament

Coneix el nostre Ajuntament, composició, pressupostos, ordenances, …

Tour Virtual

Fes un tour virtual de 360° per Rojales.

Turisme

Què fer a Rojales, la nostra història, patrimoni cultural, …

Alacant, poble a poble

Rojales és un poble de contrastos. S’hi poden trobar grans urbanitzacions i instal·lacions lúdiques de primer ordre, alhora que es manté el sabor tradicional de poble agrícola a la vora del Segura.
A VUELTAS CON LORCA
20 August 2022

A VUELTAS CON LORCA

UN FRANCO, 14 PESETAS
23 August 2022

UN FRANCO, 14 PESETAS

JUNGLE CRUISE
24 August 2022

JUNGLE CRUISE

VITUS
30 August 2022

VITUS

PETER RABBIT 2
31 August 2022

PETER RABBIT 2

Seu electrònica

Tots els tràmits amb el teu Ajuntament a un clic.

Perfil del Contractant

Consulta els expedients de contractació

Transparència

Transparència, accés a la informació pública i bon govern

Tauler d'Anuncis

Últimes publicacions oficials

Notícies destacades

Farmàcies de Guàrdia

Actualitat en Rojales
L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant concedeix una subvenció a l'Ajuntament de Rojales destinada al “Programa #*alone. Prevenció de la ideació suïcida per violència de gènere”

L’Excma. Diputació Provincial d’Alacant concedeix una subvenció a l’Ajuntament de Rojales destinada al “Programa #*alone. Prevenció de la ideació suïcida per violència de gènere”

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ha aprovat per acord de la Junta de Govern, en sessió ordinària de data 18 de ...
CONCESSIÓ D'AJUDES AMB DESTINACIÓ A MINIMITZAR L'IMPACTE ECONÒMIC QUE EL COVID-19 ESTÀ SUPOSANT SOBRE PIMES, MICROPIMES, XICOTETS EMPRESARIS AUTÒNOMS I PROFESSIONALS DEL MUNICIPI DE ROJALES. ANUALITAT 2022.

CONCESSIÓ D’AJUDES AMB DESTINACIÓ A MINIMITZAR L’IMPACTE ECONÒMIC QUE EL COVID-19 ESTÀ SUPOSANT SOBRE PIMES, MICROPIMES, XICOTETS EMPRESARIS AUTÒNOMS I PROFESSIONALS DEL MUNICIPI DE ROJALES. ANUALITAT 2022.

TERMINI DE PRESENTACIÓ FINS Al 8 D'AGOST   https://rojales.sedelectronica.es/ BASES  https://www.dip-alicante.es/bop2/pdftotal/2022/07/18_134/2022_005219.pdf ...
L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant concedeix una subvenció a l'Ajuntament de Rojales destinada a “Redacció de Pla d'Acció Agenda 2030”

L’Excma. Diputació Provincial d’Alacant concedeix una subvenció a l’Ajuntament de Rojales destinada a “Redacció de Pla d’Acció Agenda 2030”

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ha aprovat per acord de la Junta de Govern en sessió ordinària celebrada l'11 de juliol ...
L'Excma. Diputació d'Alacant concedeix subvencions a "Rodearte 2021-2022" i a l'edició, maquetació i impressió del llibre "Venancio", missioner de Rojales.

L’Excma. Diputació d’Alacant concedeix subvencions a “Rodearte 2021-2022” i a l’edició, maquetació i impressió del llibre “Venancio”, missioner de Rojales.

L'Excma. Diputació Provincial d'Alacant ha aprovat per acord de la Junta de Govern en sessió ordinària celebrada el 13 de ...

Tota l'Actualitat

Informa’t del que passa a Rojales

Agenda Municipal

Consulta la programació d’esdeveniments

Biblioteques

Ubicació, horaris, …

Processos selectius

Consulta les convocatòries en marxa

El tiempo - Tutiempo.net

Patrimoni Cultural

El rojales més tradicional, amb els seus barris de coves, el seu complex hidràulic i la seva arrelada cultura hortolana.

Gastronomia

L’horta ha estat la principal font d’alimentació dels rojaleros durant generacions i, encara avui, els productes de la terra són els ingredients bàsics d’una gastronomia que satisfà els paladars més exigents.
Rojales en imatges

Ajuntament

Govern Provincial d'Alacant
Demanar cita prèvia en Sanitat
Costablanca
Suma
Descargar en Google Play
appstore_ico
Aumentar tamaño
Contraste

Pin It on Pinterest

Share This