Els pacients i familiars que desitgen contactar amb l’Hospital Universitari de Torrevieja hauran de fer-lo a través del nou telèfon 965 695 500

L’Hospital Universitari de Torrevieja millora l’atenció telefònica a través d’aquesta nova línia única

Torrevieja (01.06.22). L’Hospital Universitari de Torrevieja comptarà amb un nou telèfon únic de contacte a partir del pròxim dilluns dia 6 de juny. Els pacients i familiars que desitgen contactar amb l’Hospital Universitari de Torrevieja hauran de fer-lo a través del nou telèfon 965 695 500.

L’Hospital Universitari de Torrevieja millora l’atenció telefònica a través d’aquesta nova línia única.

Així mateix, l’Hospital Universitari de Torrevieja recorda que compta amb perfils actius en Twitter (https://twitter.com/gvadstorrevieja) i Facebook (https://www.facebook.com/gvadstorrevieja-103546552116772), com una plataforma més d’informació i comunicació amb la ciutadania.

A això cal sumar l’App GVA+Salut, l’aplicació per a telèfons mòbils de la Conselleria de Sanitat, disponible per a tots els sistemes operatius (iOS, Android i HarmonyOS d’Huawei), disponible per a tota la ciutadania del Departament de Torrevieja, des d’on es pot sol·licitar cita d’atenció primària, demanar justificants o consultar els tractaments de farmàcia vigents i les dispensacions, entre altres aspectes.

 

Pin It on Pinterest

Share This